Summa sidvisningar

måndag 14 juli 2014

Dag 1214-1296

Hejsan!

Då har det gått allt för lång tid sen sist.... Mycket har hänt! Dok är det mest på det personliga planet som det hänt saker medan vikt står relativt still.... Jag har gått upp lite men kämpar med att komma ner igen men d är segt...
Efter allt jag varit med om så inser jag nu att d enkla är d bästa, nämligen kalorier in = kalorier ut så jag försöker hålla mig på 1500 kval om dagen å det går bra vissa dagar medan andra inte går lika bra.
Den viktigaste delen är träning å d står still pga att jag fastnat i en lat, ond cirkel. Jag har blivit äckligt lat! Orkar knappt röra på mig.... Tränar lite då och då men d håller inte länge så jag måste bara ta mig i kragen å komma igång.
Dock försöker jag verkligen se till att jag rör mig nåt om dagen infalla fall men d räcker inte, det är hård träning som kommer göra skillnaden för nu har jag kommit så pass långt att d räcker inte med små promenader här å där utan jag måste.
Känner mig ofta som en bluff när folk säger saker som "oj vad du måste jobbat hårt" för d har jag inte. Ska jag va ärlig har allt fram tills nu varit lätt, ät mindre å rör lite på mig så har vikten försvunnit å ja ibland har d varit tufft men jag kan inte säga d varit HÅRT eller jobbigt så utan lätt nu när jag verkligen möter motstånd.
Jag har stöd av en väldigt fin å viktig person i mitt liv som jobbar med sånt här så det är där jag fått hjälpen å insikten i vad jag måste göra nu, hålla kaloriunderskott å faktiskt fokusera på styrketräning helt ut. Det passar mig för just nu spyr jag på allt vad kardio heter så styrketräning ger ju att jag bara ska lyfta tungt å sen är jag klar, problemet e att jag måste ju börja....
Tanken var att under min semester verkligen kickstarta, köra träning varje dag tills jag kände att kroppen behövde vilodag å sen på d igen men ja, nåt enstaka pass har d blitt men inte mer så nej, skärpning!
Vad d gäller kosten så äter jag precis vad jag vill, kör inget speciellt utan räknar mina kalorier men äter både spannmål som kött osv, äter skräpmat också men då blir d tuffa dagar för kalorierna försvinner fort så resten av dagen blir d då kalorisnåla eller inget alls så valet är mitt, vill jag äta flera mål med lite kalorier eller bara några få med mycket kalorier?
Nej, dags å ta mig i kragen! Dock har d inte spårat ur totalt, har hållet mig relativt bra, gått upp en storlek i byxor men d känns ok.... Dock vill jag inte bli större så nu blir d att börja jobba!

Ha d bäst!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar