Summa sidvisningar

söndag 1 december 2013

Dag 1067-1073

Då har ännu en vecka gått å ännu en vecka med slarvig träning :(
Har inte alls varit på hugget men ett pass har det blivit i alla fall, alltid något å några promenader men långt ifrån vad jag hade velat.
Har inga ursäkter mer än att jag varit trött, disträ å mycket på gång i huvudet men jag hoppas på att få en bättre vecka nu den här sista veckan av min fjärde fyra veckors omgång.
Maten har gått bra i alla fall, även fast jag haft sug å sötsug men det har berott på kommande vecka är lingonvecka så förmodligen därför. Dock har jag varit förberedd å haft lchf tryffelkaka i frysen som jag tagit till när det inte går mer samt i första hand tar jag till ost å oliver.
I måndags blev jag stolt, vi bjöds på lunch på jobb å typiskt nog var det pytt i panna.... Lycka till å pilla bort potatis å bara få kött. Så vad göra? Jo jag valde enbart salladsbuffé å till min lycka hade de broccoli :) Gick därifrån mätt å nöjd.
Idag har jag gjort mat för hela veckan å det blev korvgryta med ugnsrostade grönsaker, parmesanlaxgratäng med sparris å blomkålslåda med bacon.
Sen har jag suttit å fixat ett julkit av recept inför julen som jag e sjukt sugen å testa! Alla klassiker i lchf varianter å det enda jag kommer göra paleostyle är pepparkakor för de såg mycket godare ut än lchf varianten :)
Ha det gott!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar