Summa sidvisningar

söndag 23 juni 2013

Dag 870-884

Hej

Jag hade en bra tid men stress och press tillät jag att få bryta ner det lilla jag lyckades bygga upp.
Har gått upp en storlek i kläder.
Semestertider på jobb innebär jag just nu sitter med mer än normalt.
En vecka på detta har gått av 4.
Jag slits dagligen mellan känslan att jag fixar det och som idag, jag känner det blir lite mycket.
Räknar dagarna. 15 arbetsdagar kvar tills jag bara får mitt eget igen och jag ger mig fan på att det inte ska gå, det måste gå. En vecka brukar normalt sett flyga förbi och detta handlar tekniskt sett om 2 veckor om man ser till arbetsdagar och nu ska bara en vecka till flyga förbi och sen är det halvvägs och för varje dag som går blir dagen 0 mer och mer en erklighet.
Utöver detta är det antingen 20 arbetsdagar eller 25 arbetsdagar kvar tills jag får 4 underbara veckors semester och det behövs märker jag. Desperat!
Hade en underbar midsommarhelg men telefonen var obehagligt tyst och jag började igår att få obehagliga känslor att så fort vi kommer över på svenskt nät så kommer det ramla in 40 arga mail och meddelanden från folk som haft panik och behöver sina produkter. Alla sa vad löjlig du är! Vad häde? Ja alltså inte 40 men 6 mail om problem som jag först fick idag... Det mesta gick att reda ut per telefon och relativt enkelt men ja.... Kan ju säga att just nu sitter jag ara och väntar tills klockan slår för att gå till jobb. Kan inte njuta av det sista av helgen, allt är bara i spillror för jag vet vad som väntar i morgon och jag vill inte men måste.


Matmässigt så misstänker jag ni själva kan räkna ut hur det går med 1 storlek plus? Inte bra.... Märker att ju hårdare jobbet tär och humöret tryter ju sämre äter jag. Det sjuka är att är jag bara på gott humör så fixar jag rätt mycket press och ändå äta rätt men allt ska stämma och det är där det är problem. Det stämmer inte just nu.
Bara för att ta idag, idag har jag bl.a. Ätit en vetelängd, själv. Den köptes vid 13 tiden och var slut kl 18 och då har jag ändå legat och sovit lite mellan kl 15 och 18 i omgångar....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar